Jag välkomnar Anton Nordenfur till partisekreterare för Piratpartiet!

nordenfur-150x150Idag blev trion fulltalig! Piratpartiets medlemmar valde in Anton Nordenfur som partisekreterare och har därmed valt de som kommer att representera dem framöver i mig, Mab och Anton. Det är med stor glädje och framtidstro som jag ser på de valda, Anton har varit den personen som till stor del har hjälpt partiet att vara vid liv och ha en riktning sedan ledningen valde att avgå i november 2014 då hen blev vald till partiorganisatör. Förutom att hen är otroligt driven och engagerad så är hen även väldigt duktig på att hitta lösningar och entusiasmera andra. Så som partisekreterare hade jag inte kunnat önska mig någon annan. Stort grattis Anton!

Det finns nu, i och med att Anton och jag var styrelsens val till arbetsutskottet, två vakanta platser och jag räknar med att styrelsen kommer att ta fram två kompetenta, drivna pirater så att vi kan sätta ordentlig fart på denna skuta!

Om ni råkar vara i närheten av Stockholm den 20-21 maj så finns det två ypperliga tillfällen att träffa oss i arbetsutskottet då vi kommer att ha vårt första fysiska möte. Dels på lördagen då vi kommer att vara på BrewDog Bar Södermalm från kl 19 och på söndagen kommer vi vara på Espresso House Sergels torg från kl 13, jag hoppas att vi ses!

Ett stort grattis till Anton åter igen, vår nye partisekreterare!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.