Fler har blivit valda och är värda att uppmärksammas!

Mitt i alla personval som skett så är det faktiskt några till som idag blev valda. De första innehar en väldigt viktig roll för utan dem skulle partiet inte fungera som det gör idag. De jag menar är mötespresidiet som ser till att våra möten flyter på och tro mig, det är inget enkelt jobb, för när jag satt i mötespresidiet höstmötet 2015 fick jag en ganska god inblick i hur det (inte) fungerar.

Personerna som blivit valda att leda höstmötet efter att nuvarande vårmöte är avslutat är:

  • Ordförande: Henrik Brändén
  • Förste vice ordförande: Johan “mlg” Karlsson
  • Andra vice ordförande: Mattias Dahlberg
  • Tredje vice ordförande: Johannes Westlund

Utöver detta så ska även Björn Axén lyftas fram som tidigare valts som revisorsersättare åt Johan Gaunitz, en roll som också är viktig då han kommer att se till att vi följer vår budget och verksamhetsplan, bland annat.

Stort grattis till er allihopa, jag ser fram emot att arbeta med er framöver!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.