Stöd mitt partiledarskap via Patreon!

Då är det gjort, jag har skapat en profil på Patreon som kreatör!

Vad innebär detta och hur kommer det sig att jag gjort det? I det stora hela så innebär det att det finns ett sätt för alla att bidra till att jag ska kunna jobba mer med politik, vara mer engagerad som partiledare och förhoppningsvis i slutändan en möjlighet för mig att engagera mig heltid åt politiken.

Idag så jobbar jag 100% som anställd på ett mjukvaruföretag som test- och kvalitetsansvarig, vilket gör att politiken hanteras på den tid som jag har över. Det är ingen situation som är hållbar i längden, utan jag behöver hitta andra sätt att få ihop min ekonomi. Sedan kan jag helt ärligt erkänna att jag inte alls hinner med så mycket av politiken som jag skulle vilja eller har ambition till, men dygnet har bara 24 timmar. Mitt långsiktiga mål är givetvis att kunna jobba 100% (eller troligen mer) med Piratpartiet och jag gör detta som ett försök att hitta ett sätt att göra en mjuk övergång.

Planen är att det inte ska behövas längre än till 2018 då vi har blivit inröstade i riksdagen och på så sätt kan finansiera inte bara mig utan flera nyckelroller inom partiet utöver de som faktiskt kommer att få plats i riksdagen.

Men gå över till Patreon och läs mer om hur jag tänkt det hela och så hoppas jag att du finner värde i det jag gör så att du vill bidra till mitt engagemang. Sharing is caring! Låt oss visa att det finns en styrka i delningsekonomin.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.